За ЩастиетоЦял живот може да е само Утре...

Особено, докато сме млади, живеем с илюзията, че краят на живота ни е много далече, че на нас не може да ни се случват неприятни неща, камо ли да сме застрашени от смъртта.

 

В материалния свят, който си изграждаме сами, приоритетите са възможно по-висока сума в банковата сметка, възможно най-висока продуктивност, власт, положение в обществото.

 

За никого не е тайна, че в последните 50-60 години се случват следните неща:

 • Повиши се участието на жени на управленско ниво, което е следствие от желанието ни за еманципация и да покажем, че не сме по-лоши от мъжете. На пръв поглед това изглежда чудесно. Аз самата бях на управленска позиция дълго време.

 

 • От друга страна, се увеличило количеството на мъжете, които остават по бащинство да гледат децата, докато съпругите им се връщат на работа, скоро след раждането.

 

 • Аппове за краткотрайни сексуални запознанства имат страхотен успех сред хората, защото масово приритет вече е мимолетното забавление, без обвързване.

 

 • Ментална настройка, базирана на огромен егоизъм – аз съм си единствено важен и никой друг не заслужава да бъде важна част от живота ми – важни са моите цели и мечти; важно е да съм щастлив сам със себе си. Другото са ненужни лигавщини, които ми губят ценното време. Никой няма право да навлиза в личното ми пространство, моите емоции са си моя лична работа. По-добре изобщо да не се замислям, защото само ще си навлека главоболия и ще се разфокусирам от целите си.

 

Мимолетното забавление и описаната по-горе менталната настройка водят до липса на здравословни отношения между мъжа и жената, липса на споделеност, липса на емоционално свързване, изолация.

 

Знам, че живеем в свят, когато всичко е ок, стига хората да са ок с това, което става. Но запитайте се, дали когато скролвате поредния профил в аппа за запознанства, вътрешно не копнеете най-после да срещнете подходящия партнор. Ок ли сте наистина с това положение?

 

Освен материални същества, ние сме много повече от това, което ограниченият рационален физически ум може да си представи. Освен физическо тяло, ние имаме емоции, имаме разум, и имаме душа.

 

Не си забравил, че имаш душа, нали? Дори и да не си религиозен или да вярваш във вишата енергия, знаеш, че имаш душа?

А знаеш ли какви са желанията на тази душа? Знаеш ли копнежите ѝ? Знаеш ли законите, на които се основава функционирането ѝ?

 

Ето няколко неща:

 • Освен част от материалния свят, ние сме част и от природата, колкото и странно да звучи. Под Природа визирам, освен материалната, която всички виждаме с очите си и Природата на емоциите ни, на разума, Природата на духовните закони, на които принадлежи душата ни.

 

 • Мъжът и жената създават заедно цялост, основана на любов, споделеност, уважение. Свързват се в съюз. И не говоря за съюза пред закона, финализиран с подпис на хартийка. А говоря за емоционален и духовен съюз, базиран на отдаденост. От този съюз могат да се родят деца и да продължи да съществува човешкият род.

 

 • Най-голямата сила е Любовта – към себе си, към другите, към природата, към живота;

 

 • Благодарност за нещата, които имаме – здраве; близки хора; имаме възможност да правим неща, които обичаме; имаме работа; живи сме;

 

 • Смисъл на съществуването ни. Не просто смисъл, чрез който единствено да мислим как да облаготелстваме себе си. А Смисъл, който води до синергия – от трудът си се облагодетелствам, но допринасям освен за себе си, и за околните.

 

Когато не се подчиняваме на прородните закони се случват неща, които вредят на здравето и съществуването ни.

 

Виж повече как мога да помогна индивидуално.

Страните от т.нар. развит свят застаряват и много от тях имат негативен прираст. Причини за това са:

 • нежелание да имат деца, понеже са се отдали на кариера и работа;

 

 • повишаване на броя на жени и мъже, които имат репродуктвни проблеми;

 

 • повишаване на броя спонтанни аборти и умишлени такива, в сравнение с преди 50 години;

 

 • ежедневно се повишава броя хора, които стават зависими от наркотици, алкохол. Отново развитите страни, основна причина е, че по-високата продуктивност изисква използването на различни стимуланти, за да се постигне;

 

 • ежедневно се повишава броя на хора, които прибягват към антидепресанти, за да подтискат емоционалната си болка;

 

Точката за абортите е любопитна, понеже живеем в технологичен свят, където за медицината има много повече възможности в сравнение с миналото. Защо така се случва тогава?

 

Случва се понеже:

 • ролите на мъжа и жената вече се обръщат – подтиснати мъже, които не могат да проявят мъжката си функция – буквално и преносно. Жените пък, заслепени да изпълняват мъжките функции, постигат дисбаланс, който им пречи да изпълнят женскта си функция – буквално и преносно.

 

 • Игнорираме копнежът си за любов, споделеност и отдаденост;

 

 • Отблъскваме всячески възможността за свързване с друго човешко същество. Свързвайки половите си органи в секс, който прилича повече на спорт, си мислим, че сме задоволили физиологичната си нужда. А свързването на енергийно и емоционално ниво липсва тотално;

 

 • Вглъбяваме се в притежанието на материални придобивки, а не обръщаме внимание на глада на душата ни, за изпълнение на Природните закони.

 

Ограничаваме Живота. Не просто режем клона, на който седим, а прерязваме себе си! Разболяваме се! Утоляваме емоционалната болка в различни методи за подтисканети ѝ. Те ни дават мимолетни мигове радост и след това дупката е още по-дълбока.

заедно-завинаги

Завършвам с една история за двама влюбени. Тя имала подозрение, че е бременна, а той имал притеснение как ще се обвържат завинаги. Това го плашело безкрайно. След като обсъдили ситуацията, тя през сълзи му казала: „Помни, че утре може да е цял живот“. Той се стреснал при тези думи.

За зла участ, на другия ден, тя разбрала, че наистина е бременна, но не може да роди, защото бременността е проблемна и може да завърши с лош край за живота ѝ.

В този ден, той преживял най-големия си ужас, по време на операцията ѝ, защото се страхувал, че може да загуби, жената, която обича.

И така, тя излязла права, че утре, може да е цял живот.

 

Какво ще правиш по време на твоето утре?

Какво ще направиш, за да се погрижиш за душата, емоциите и тялото си?

Ще се радвам да ти помогна в това да започнеш да живееш по природните закони. Може да ме потърсиш ТУК или на 0899 865633.

Ани Дойчева

Ани Дойчева

Остави коментар

Вашият email няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *