В моя път на трансформация в личен план и в работата ми, открих, че в този процес често се лутаме, залитаме и хабим енергия и време:
- Да оправяме нещо, което няма смисъл да се оправи
- Да се мъчим да развиваме качества и реализираме преживявания, които не са за нас
- Да неглижираме това, което е устойчиво у нас, просто защото то си е там винаги
Обучена съм и съм практикувала професионално различни методи за справяне с емоционални проблеми, ограничаващи вярвания и поведения; имам и много часове лична терапия зад гърба си.
И от позицията на този опит, искам да кажа, че Хюман Дизайн ми помогна да структурирам работата си. Даде ми яснота кое е същността на човека и кое – неговото несебе или това, което го вади от правилния път в живота му.
А, Хюман Дизайн и Енергийното балансиране, което правя, се допълват чудесно в комбинация. Фокусират посоката на промяната на състоянието на човека. Стига, разбира се, той сам да е готов да промени състоянието, възприятието си за проблема, както и да се освободи от самия проблем.
Аз съм експериментатор - Манифестор/Иноватор 3/5, родена съм в кръста на Служенето.
Истинското знание и осъзнаване в живота ми идва, през преживяването и опитността ми.
Ето, затова обичам Хюман Дизайн - все пак всичката тази информация остава просто теория, ако не се приложи на практика в живота.
Моето желание е, когато се срещнете с мен, да се вдъхновите да изпробвате вашия експеримент с вашите стратегия и авторитет, защото това е механизмът, който с най-голяма сигурност ще ви отведе до това да се срещнете със самите себе си.
Обичам и ми носи мир да споделям какво съм научила през моя опит, както и да инициирам стъпки в трансформацията на хора, които имат усещане, че:
- са се изгубили в живота
- или усещат, че имат нужда да намерят правилното място за себе си в живота.
Ако искате да се срещнем, пишете ми през контактната форма и аз ще се свържа с вас при първа възможност.
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/sign.png
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/03/ani-za-men-640x796.jpg

Какво казват клиентите
за мен

За мен е безкрайна радост, че моята подкрепа има реална добавена стойност в живота на клиентите ми.
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/quote-white.png

Ани е чудесен професионалист- помогна ми да разбера и да се справя с проблеми, които дълго време ми създаваха трудност в живота. Тя подходи с топлина и разбиране.

ЕЛЕНА Б.

https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/quote-white.png

Страхотен професионалист и изключителен човек! Благодарна съм за всичката помощ и насоките по отношение на личностното ми развитие и изграждането на едно по-добро Аз. Прилаганите от Ани иновативни коучинг техники бяха важен фактор за постигнатите успехи в личен и професионален план.

ЙОАНА П.

https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/quote-white.png

Тук може да намерите само подкрепа и адекватен подход към заровени дълбоко (или не толкова) проблеми.

KАЛОЯН Я.

https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/quote-white.png

I know Ani Doicheva long before PeakResults existed. We have accomplished a lot of steep summits together – in Rila mountain, Stara planina, Vitosha, etc.. but they were not the most important though very exciting. Ani is a great helper and a guide through one’s insecurities. She is a supporting professional who can read your worries, find their roots and help you solve complicated and heavy puzzles we are used to carry. She has gained my trust that she knows where to lead me and what are the key questions I should ask myself in order to continue independently. What is more, she introduced me to a few new and innovative counselling techniques that I am very fond of and make our therapy sessions relaxing and exciting.

ЦВЕТИ П.

https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/quote-white.png

Ани е страхотен професионалист. Много е начетена и винаги знае как да предразположи клиентите си и да им помогне. Бързо успява да усети къде се крие дадения проблем и успява да накара човек да го преодолее чрез различни техники и подходи. Постигнах чудесни резултати с нея и я препоръчвам с две ръце!

ДИАНА С.

https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/quote-white.png

Прекрасен професионалист. Много съм доволен от услугата! Ани е човек на когото можеш да се довериш.

ВИКТОР Б.

Изкарани обучения и
сертификати

Методите, които ползвам имат научно обяснение и са признати като подходящи инструменти в подобряването на психологическото и емоционално състояние. Водят до освезаеми резултати за тези, които са се възползвали от тяхната ефективност.
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2023/01/Certificate_BG5-Career-and-Business-Consultant_Ani-Doycheva-pdf.jpg
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/Atman-Certificate.jpg
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/PSYCH-K-Certificate-12.png
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/NLP-Certificate-12.png
https://www.anidoycheva.com/wp-content/uploads/2020/01/Integral_Counselling-Certificate-640x437.jpg

Заслужаваш
да живееш себе си!

Готов ли си да се срещнеш с този, който винаги е бил там за теб - ти самият?