HomeУСЛУГИ ЗА ТЕБ

Тук правиш крачки към живота, който искаш, готов си и си способен да имаш. Резултатите от сесиите с мен са осезаеми и видими в живота на моите клиенти скоро след като са се състояли. Заповядай и ти да промениш или подобриш това, за което чувстваш, че е дошло време.

Енергийно балансиране

Тук ще изследваме посланието, съдържанието и историята на вярванията, чувствата, емоциите и състоянието, които ти пречат да живееш живота си като себе си ..

Базов Хюман Дизайн анализ

Тук ще изследваме какъв е твоят индивидуален начин да навигираш в живота, така че да го живееш като себе си. Ще ти даде много яснота за това какви са причините да срещаш затруднения в живота си и как да се справяш с тях..

Кариерен анализ в Хюман Дизайн

Тук е мястото, където ще говорим за това как е естествено за теб да навигираш в работата и бизнеса, така че да бъдеш себе си и какви са твоите жизнени сили, които да ти дадат възможност да продължиш напред…

Интегративно дишане ®

Това е мястото, където чрез дъха си, можеш да опознаеш по-добре себе си, да разбереш на какво се дължат определени трудности в живота ти, както и да намериш изход и промяна…

Всеки от нас е тук, за да
изживее живота си като себе си

Готов ли си да се срещнеш с този, който винаги е бил до теб, това си самият ти?